Velkommen til vår 
nye nettbutikk.


Produktene kan velges fra menyene over.

Frakt kr 60,00 legges til hver bestilling uansett antall varer.

Ved betaling med Vipps, velg  Nets i menyvalg. Legg videre  inn alle adresse og sendingsdetaljer.

Gå til kasse og velg Vipps. Legg der inn ditt telefonummer og betaling blir  Vippset.

Vi sender med


  Tlf.: 62 48 70 51
  E-post: post@neofolgeroe.no
  Org. nummer 998562570

Oljeeventyr i innlandet

Det gamle meieriet i Alvdal huser Nordens eneste distillatør av eteriske oljjer i stor skala.

Neo Folgerø har tatt i bruk naturens råvarer, gamle tradisjoner og ny viten i produksjonen av norske eteriske oljer.

Ved foten av Tronfjellet øverst i Østerdalen har grûndere og entusiaster skapt et nytt norsk oljeeventyr i harmoni med naturen.

Siden starten i 1997 har bedriften destillert ut fra rundt 80 ulike råstoffer, fra skog og fjell, eng og åker. Einer og gran, furu og fjellkvann, gamle norske urter og medisinplanter er noen av råvarene til eteriske oljene.

Vær og klima i den norske fjellheimen har gitt enestående vekstvilkår. Naturens egne krefter – det intense, nordiske lyset i vår korte og hektiske sommer, etter vinterens ekstreme kulde – har gitt planteoljene sin unike energi. Konsentrerte oljer, utvinnes fra plantedelene – som blomster, bladet, røtter, frø, frukt og bær. Hver olje har sin egen karakteristiske duft, smak og dokumenterte virkning.

De eteriske oljene er uten noen syntetiske tilsetningstoffer, og Neo Folgerø`s filosofi er å tilby et rent naturprodukt som et alternativ til alle petroleumsbaserte velvære produkter. Ved hjelp av presis apparatur er alle virkestoffene analysert, og virkningen dokumentert. Vi benytter oss av Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim for analyse av de eteriske oljene.

Prosessen

Råvarene er nøye utvalgt og høstes for hånd ute i naturen. Gjennom profesjonell kompetanse og topp kvalitetssikring i vår destilleringsprossess konsentrerer vi det beste fra det naturlige planteinnholdet til kraftfulle eteriske oljer. Vi benytter oss av en skånsom dampdestillering. Derfra har vi videreforedletet bredt spekter av spennende produkter, til kresne forbrukere på jakt etter naturlig kvalitet med dokumentert virkning.


Råstoffer

Einer og gran, furu og fjellkvann. Gamle norske urter og medisinplanter er bare noen av råvarene til våre eteriske oljer. Vær, vind, klima og årstider i den norske naturen har gitt enestående vekstvilkår. Naturens egne krefter - det intense, nordiske lyset i vår korte og hektiske sommersesong,etter vinterens lange kulde - har gitt de eteriske oljene sin unike energi, med dokumentert virkning for hud, muskulatur og sinn.

Alle virkestoffer i de kraftfulle oljene er analysert, og virkningen er grundig dokumentert.